Gouden Koets voor Moederdag


 
Hallo Allemaal,
 
Ik ben een beetje laat met plaatsen maar voor moederdag heb ik voor de enige echte koningin (mam) een gouden koets gemaakt. Het voorbeeld en patroon van de koets kun je vinden bij de Workshops van Marianne Design hier vindt je ook een mooie foto van een witte koets die je als een huwelijkskado kunt maken.
Het is even een werkje maar wel ontzettend leuk om te mee bezig te zijn. De paarden waren wat lastig omdat ik die van dik karton heb gemaakt en dat knipt erg lastig vooral de rondingen van de paarden en snijden lukte me helemaal niet.

 
Het enige wat je aan cardstock nodig hebt is goud karton, ik heb etalagekarton gebruikt dat is lekker stevig maar niet te dik. Daarnaast heb je mica nodig om achter de ramen en wielen te plakken.

 
Verder heb je veel bloemen, ik heb 2 teinten lichtgeel gebruikt van Marianne Design en een paar grotere van de Kruidvat, en plaksteentjes nodig voor de versiering, brads voor de wielen, zwart en rood vilt voor de paarden en goud koord.
En dan natuurlijk veel snijmallen van Marianne Design.
Creatables:
LR0141 (dubbel frame 12,5 cm),LR0156 (bloem en blaadjes), LR0161 (kant),LR0180 (cirkels), LR0191 (lantaarn), LR0234 (vierkant 11,5 cm), LR0236 (groot ovaal), LR0240 (ovaal),
LR0241 (Anja’s labels), LR0256 (tak en oprolbloem), LR0262 (antieke fiets), LR0264 (waaier 1), LR0265(waaier 2).
Craftables:
CR1212 (tags en tickets).


 
Hoop dat jullie `em leuk vinden, mam was er in ieder geval heel erg blij mee.
Ik hoor het graag van jullie.
 

3 opmerkingen:

 1. Wauwwww! Wat een geweldige gouden koets heb je gemaakt zeg!
  Ik heb gelijk een vraagje... Zou je het leuk vinden om die een keer te laten zien tijdens een creatiedag op NKU? Dit is de link http://kaartenuitdagingen.blogspot.nl/
  Je mag me mailen op heleen1969@live.nl
  Ik ben ook gelijk volger bij je geworden!
  Lieve groetjes, Heleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat vind ik nou ook! Wauwww!! Wat een geweldige creatie en dat voor je moeder, volgens mij zegt dat alles wat je voor haar voelt!!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen