Sjieke Kerst


Hallo Allemaal,

Dit Snoesje doet haar naam eer aan, ik vindt haar zo snoezig het is HM9425 en ik heb haar ingekleurd met Derwents, het Cardstock is Wit en Parelmoergrijs, het Decorpapier is Pretty Papers Scandinavian Christmas PK9068, het randje heb ik gestanst met de Multi Frame Die 028 van Nellie Snellen, de Nestibilitie is de Label S4-190, de grote Zilveren Sneeuwvlok heb ik ooit eens bij de Kruidvat gekocht ik heb ze ook nog in andere glitterkleuren, de Roos heb ik gemaakt van de platte bloemen van Prima Marketing ik heb ze eerst gekleurd met Stazon Metallic Zilver en toen een roos van gemaakt door eerst een roosknop te vormen en daarna steeds een laag/blad er omheen te plakken in het midden van de roos heb ik wat pareltjes geplakt, verder heb ik nog gebruikt Stickles, een zilver Parelkoord, een Parelpen zilver en de Sneeuw op de stempel heb ik gemaakt met Aleene`s True Snow.
Met deze kaart doe ik mee met de challenge van Scr@p-Cards Challenge-Blog en Marianne`s Design Divas. Ik hoop dat jullie `em leuk vinden, ik hoor het graag. Fijne dag.2 opmerkingen:

 1. Mooie kerstkaart Anastasia, bedankt voor het meedoen aan onze challenge bij SCCB.

  Lieve groetjs Suze

  BeantwoordenVerwijderen
 2. She is super cute you are right :D I LOVE the way you have coloured her!
  Thank you for joining us at the first ever Marianne's Design Divas challenge. Good luck with the draw and I hope you can join us again tomorrow for our new challenge.

  Hugs

  Amy xx

  BeantwoordenVerwijderen